KONTAKT
ŽUPNIJA
ŠT. ILJ POD TURJAKOM
Šentilj 43
2382 Mislinja

tel: 02/885 72 90
faks: 02/885 72 91

župnik Tine Tajnik
GSM: 041 654 871
MULTIMEDIJA
OBISK STRANI
mod_vvisit_counterDanes168
mod_vvisit_counterVčeraj410
mod_vvisit_counterTa teden578
mod_vvisit_counterTa mesec11866
mod_vvisit_counterVsi405412

VEROUK JE PRED NAMI

verouk2013

Dragi starši in otroci – naši veroučenci!

Srečnih počitnic je konec. Zopet so se odprla šolska vrata in z njimi se odpirajo tudi naše veroučilnice. V njih se bomo zopet srečevali in utrjevali našo vero, da bi znali po njej tudi živeti. Ta nam je v življenju vsekakor potrebna in nadvse koristna, če jo resno vzamemo. Pri tem nikakor ne bo šlo brez težav in nevšečnosti, zato se bomo vsi potrudili za naš skupni uspeh, tako starši, veroučitelji – kateheti in katehistinje ter seveda tudi vi otroci sami.

Vsi skupaj se bomo najprej priporočili Velikemu katehetu – Jezusu Kristusu, ki je rekel: »Pustite male (otroke) k meni priti, zakaj takih je nebeško kraljestvo.« Zato vas vse vabim na katehetsko nedeljo (15. septembra 2013) v našo župnijsko cerkev, kjer se bomo pri sveti maši vsi izročili Jezusu in se priporočili za blagoslov, varstvo in uspeh v novem šolskem in veroučnem letu.

Ob rednem obisku svete maše ob nedeljah in praznikih bomo prav gotovo tudi druge vzpodbujali za rast osebne vere, ki je ravno v tem, da vzspostavljamo naš osebni odnos in povezavo z Jezusom, ki je dejal:«Kdor pride k meni, ga ne bom zavrgel.« Torej radi prihajajmo k Njemu, ki je vir in smisel vsega našega življenja. Reden verouk pa vam bo, dragi veroukarji, vsem pomagal najti pravo pot do Jezusa in bodo urejeni tudi naši odnosi do vsakogar v življenju.

Obilo blagoslova in uspeha v šoli in pri verouku vsem želim.

Vaš župnik Tine.

Objavljamo  URNIK.

3201

 
VREME
MISLINJA
E - POŠTA
1000 preostalih znakov

CAPTCHA ImageReload Image


"Klinkite na krogec in prepišite kodo."